Rýchly prístup

Inteligentné tienenie urobí z vášho domova oázu pohodlia

Motorizované rolety, závesy, záclony a ďalšie typy vnútorného tienenia sú jedným z prvých krokov k tomu, aby bol váš život doma pohodlnejší a komfortnejší. Pripojením tienenia k systému inteligentnej domácnosti sa vždy zaistí ideálna teplota a intenzita svetla bez toho, aby ste museli pohnúť prstom.

Nová úroveň komfortu a pohodlia pre váš domov

Somfy predstavuje nové motorizované a prepojené riešenie vnútorného tienenia, ktoré dokonale optimalizuje teplotu a intenzitu svetla vo všetkých miestnostiach a za všetkých okolností. Od okamihu, keď vstanete z postele, po celý deň, či už ste doma, alebo ste preč, môžete nastaviť inteligentné vnútorné tienenie tak, aby sa automaticky zaťahovalo alebo vyťahovalo a optimalizovalo tak prirodzené svetlo a teplotu v interiéri. Tým bude optimalizovaná aj energetická účinnosť vašej domácnosti, zabráni sa oslneniu a zaistí sa súkromie a ochrana vášho domova.

Navyše môžete kedykoľvek a odkiaľkoľvek kontrolovať a ovládať stav svojho tienenia. Už nepotrebujete žiadne šnúry, ktoré ovládajú vaše žalúzie a ďalšie typy vnútorného tienenia. Vďaka tichej prevádzke napájanej zo siete alebo z batérií je motorizované tienenie bezpečné pre deti a domácich miláčikov. Dokonalé pohodlie pre všetkých!

Riadenie denného svetla

Od prebudenia ranným slnkom cez prácu z domu až po pokojný večer sa vaše automatizované tienenie ticho otvára a zatvára. Po celý deň máte doma mäkké a stále prirodzené svetlo pre svoj maximálny vizuálny komfort.

Spustenie scenára pomocou hlasového ovládania

Možno má vaša rodina rada filmové popoludnie počas daždivých víkendov? Spustite pomocou inteligentného domáceho asistenta scenár na sledovanie filmov. Tienenie sa zatiahne, aby vás slnko neoslňovalo, a svetlá zhasnú. Všetko je pripravené na radostné a vzrušujúce rodinné chvíle.

Pohodlie v interiéri

Teplota vonku ovplyvňuje podmienky vnútri domu. V lete, keď teplomer prekročí 25 °C, sa tienenie automaticky zatiahne.

Nielenže váš dom zostane chladnejší, ale ochránite aj svoj nábytok a rastliny. Počas zimy sa vaše vnútorné tienenie automaticky vytiahne, aby dovnútra prenikalo slnečné svetlo. V oboch prípadoch vami vybraný typ tienenia predstavuje jednoduchý spôsob riadenia vnútornej teploty – čo vám tiež pomáha optimalizovať energetickú účinnosť vášho domu.

Zaistenie súkromia

Keď nastane večer, všetci sa stretnú na večeru a podelia sa o zážitky z celého dňa, inteligentné osvetlenie sa rozsvieti a tienenie sa automaticky zatiahne. Nikto zvonku nevidí dovnútra a vy si užívate chvíle v rodinnom kruhu.

Chráňte svoj domov

Vaše motorizované vnútorné tienenie sa automaticky otvára a zatvára, aj keď ste preč. Môžete tiež naprogramovať zapínanie a vypínanie svetiel. Zvonku to teda pôsobí, akoby v dome niekto bol.

Vylepšite komfort svojho bývania

Motorizáciu vnútorného tienenia Somfy je možné ovládať pomocou TaHoma® switch, inteligentného ovládania Somfy a aplikácie TaHoma®. Svoje tienenie môžete ovládať, nech ste kdekoľvek.

Svoju inteligentnú domácnosť môžete obohatiť o kompatibilné produkty od spoločnosti Somfy (rolety, pergola, brána, alarm, kamery a ďalšie) a o produkty od veľkých značiek, ako sú Google Assistant, Amazon Alexa, Apple HomeKit, Philips Hue, Sonos, Velux, Legrand... So spoločnosťou Somfy si môžete byť istí možnosťou jednoducho rozširovať svoju domácnosť o nové inteligentné produkty a vytvárať si tak ideálne domáce prostredie podľa vlastných predstáv.

Pokoj na duši

Vždy je dobré vedieť, že investujete do dlhodobého riešenia (na produkty sa vzťahuje päťročná záruka), ktoré je navrhnuté tak, aby sa ľahko používalo. Ak sa vyskytne problém, môže ho montážna firma, ktorá vám zákazku zhotovila, identifikovať pomocou diaľkovej diagnostiky, čo znamená, že nemusíte byť doma. V niektorých prípadoch môže byť dokonca problém vyriešený na diaľku. V ostatných prípadoch si môžete dohovoriť osobnú schôdzku.

Zistite viac
Kategórie
Tagy
Disqus is inactive