Rýchly prístup

Spoločnosť Rolson: Viac ako 1000 spokojných zákazníkov ročne

Tento rok oslavuje spoločnosť Rolson svoje 10. narodeniny. Tradícia však siaha oveľa ďalej. "Môj otec priniesol svoje prvé žalúzie z Poľska v roku 1993, kde sa zúčastnil na šachovom turnaji. Sám ich doma namontoval a odvtedy je to naše rodinné remeslo, čo sa odráža aj v názve našej spoločnosti, ktorý je zloženinou anglických slov pre rolety a syn," hovorí Martin Marinič, konateľ spoločnosti.

"V našej spoločnosti veríme, že kvalitná tieniaca technika je skvelou súčasťou domácnosti," pokračuje Marinič. "Preto kladieme veľký dôraz na výber dodávateľov všetkých našich výrobkov. Každý náš výrobok prechádza prísnou kontrolou kvality, aby spĺňal nielen naše požiadavky, ale predovšetkým očakávania našich zákazníkov."

Široká ponuka produktov a záruka spokojnosti

Spoločnosť Rolson ponúka široký sortiment výrobkov od vonkajších žalúzií až po rolety, pergoly, garážové brány, markízy, interiérové tienenie a siete proti hmyzu. Vďaka nášmu partnerstvu so spoločnosťou Somfy môžu zákazníci ovládať všetky prvky svojho inteligentného domu prostredníctvom jedinej aplikácie TaHoma®.

"Ku každej práci pristupujeme s maximálnou zodpovednosťou. Napríklad pred inštaláciou spolupracujeme so stavebnými dodávateľmi, aby sme zabezpečili dodržanie všetkých potrebných pracovných postupov. Dbáme na to, aby inštalácia prebehla včas a profesionálne. Len tak môžeme zaručiť dlhodobú spokojnosť," hovorí Marinič.

Navštívte stránku https://rolson.sk a objavte možnosti, ktoré spoločnosť Rolson ponúka pre celý slovenský trh.

Zistite viac
Kategórie
Tagy
Disqus is inactive